Vrijwilligers

Steek je graag de handen uit de mouwen? Ben je geboeid door het verleden en help je graag om het verleden van Asse een nieuwe toekomst te geven? Doe je graag vrijwilligerswerk? Dan ben je bij Agilas aan het juiste adres. Voor onze dagelijkse werking zijn we nog op zoek naar mensen die kunnen helpen bij:

  • Terreinwerk tijdens archeologisch onderzoek.
  • Wassen van archeologische vondsten.
  • Puzzelen van scherven
  • Verpakken en oplijsten van archeologisch materiaal
  • Inrichting van het nieuw depot

Graag een seintje aan Kristine Magerman via Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. of via 0474/29.95.67. zodat we verdere afspraken kunnen maken. Alvast bedankt!

De persoonsgegevens die u toevertrouwt aan Agilas door vrijwilliger te worden van de vzw vallen onder de GDPR of de Algemene Verordening Gegevensbescherming, een Europese Verordening die de privacy in de Europese lidstaten regelt. Bij het afsluiten van uw vrijwilligersovereenkomst krijgt u van ons een document waarin we u verder informeren over de specifieke manier de manier waarop we uw persoonlijke gegevens beheren, verwerken en beveiligen en waarin u kan kiezen welke persoonsdata van u door ons bewaard worden in het kader van een vrijwilligersovereenkomst. Onze algemene privacyverklaring kan u terugvinden op deze pagina van onze website.