Groepsarrangementen

 

Groepsarrangementen en educatieve pakketten

In het kader van dit Educatief Wandelpad archeologie bieden we aan (school)groepen volgende groepsarrangementen en educatieve pakketten aan:

Voor jongeren vanaf 14 jaar en volwassenen

  • Lezing over Romeins Asse aan de hand van een powerpoint-presentatie.
  • Begeleide wandeling langsheen het Educatief Wandelpad Archeologie (14+)
  • Begeleide wandeling langsheen het Educatief Wandelpad Archeologie met deelname aan de schattenjacht (9 tot 14 jaar).
  • Bezoek aan het Onroerenderfgoeddepot (maximaal 10 personen).

Een combinatie van twee of meerdere van deze activiteiten is eveneens mogelijk.

Voor kinderen van 5 tot 8 jaar

Aan kinderen van de kleuterschool en de eerste jaren van de lagere school leggen een archeologe en leerling-pottenbakker Marcus in de klas graag uit wie ze zijn, lezen ze graag voor en voorzien ze een leuke knutselactiviteit…

Interesse? Neem dan zeker contact op met Agilas vzw voor meer informatie en om de verschillende educatieve schoolpakketten en de prijzen te bespreken. Reservatie is noodzakelijk!

Contact: Kristine Magerman – 0474/29.95.67 – Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.

 

met de gewaardeerde steun van:

 

De persoonsgegevens die u via een infortmatie-aanvraag voor groepsarrangementen toevertrouwd aan Agilas vallen onder de GDPR of de Algemene Verordening Gegevensbescherming, een Europese Verordening die de privacy in de Europese lidstaten regelt. In dit document vindt u alle informatie terug over de manier waarop we uw persoonsgegevens verzamelen, bewaren en verwerken in het kader van de een aanvraag van een offerte.