Lid worden

Toegetreden lid

van Agilas zijn, betekent:

  •     dat U op de hoogte blijft van het archeologisch gebeuren in Asse
  •     dat U het archeologisch patrimonium in Asse en omgeving van dichtbij steunt
  •     dat U de kans krijgt om te helpen bij archeologische prospecties/ materiaalverwerkingen en opgravingen en dat U daarvoor verzekerd bent
  •     dat u via mail op de hoogte gehouden wordt van aanpassingen op de website, activiteiten, nieuwe publicaties en opgravingsrapporten,…

Effectief lid

van Agilas zijn, betekent:

  •     dat U ook deel uitmaakt van de Algemene Vergadering
  •     dat U ook over stemrecht beschikt
  •     dat U zo veel mogelijk deelneemt aan activiteiten die georganiseerd worden door de V.Z.W.
  •     dat U eerst contact opneemt met de Raad van Bestuur

Hoe lid worden?

Lidmaatschap 2024:

 
 Jeugdleden (tot 25 jaar)  20 €
 Gewone leden  30 €
 Steunende leden  vanaf 50 €
 Sponsors  vanaf 75 €

U kan lid van Agilas worden door het gewenste bedrag over te schrijven of te storten op het rekeningnummer van Agilas: BE70 7340 1647 2225 , Agilas vzw, Kalkoven 72 bus 1, 1730 Asse. Graag ook een mailtje met uw contactgegevens (naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres) aan de secretaris Eline Van Heymbeeck; iDit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.

U kan kiezen om toegetreden of effectief lid te worden van Agilas vzw (bijdragen zijn gelijk, zie hierboven). Om effectief lid te worden stuurt U eerst een mailtje naar iDit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. om uw kandidatuur kenbaar te maken.

OF: ga naar onze webshop.

De persoonsgegevens die u toevertrouwt aan Agilas door lid te worden van de vzw vallen onder de GDPR of de Algemene Verordening Gegevensbescherming, een Europese Verordening die de privacy in de Europese lidstaten regelt. Bij het afsluiten van uw lidmaatschap krijgt u van ons een document toegestuurd waarin we u verder informeren over de specifieke manier waarop we uw persoonlijke gegevens beheren, verwerken en beveiligen en waarin u kan kiezen welke persoonsdata van u door ons bewaard worden in het kader van een lidmaatschap. Onze algemene privacyverklaring kan u terugvinden op deze pagina van onze website.